Stichting Veteranen Oldenzaal

Stichting Veteranen Oldenzaal


De Stichting Veteranen Oldenzaal (SVO, opgericht in 2008) bestaat uit een aantal enthousiaste veteranen van alle leeftijden die voor alle veteranen uit Oldenzaal een aantal activiteiten organiseert, waarbij vooral saamhorigheid, kameraadschap en gezelligheid met elkaar staat voorop staat. Oldenzaal telt ca 230 militair veteranen, die geregistreerd staan bij het landelijke Veteraneninstituut. 
 
En wat doen we dan als Veteranen Oldenzaal? Allereerst zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Elke derde donderdagmiddag van de maand is er een veteranenmiddag bij de Abdij. Een gezellig samenzijn met soms een bepaald thema. Bijkletsen, borrelen, hapjes, verhalen delen en gewoon gezelligheid onder elkaar staat hier voorop. Daarnaast houden we een jaarlijkse zomer-BBQ en bij voldoende belangstelling een jaarafsluiter-stamppotbuffet. 
 
Maar we doen meer. We ondersteunen de gemeente Oldenzaal bij de jaarlijkse Veteranendag, en helpen als vrijwilligers op projectbasis bij bepaalde activiteiten en goede doelen in onze eigen regio. Ook zullen we in de toekomst ook meer uitjes gaan organiseren die voor jou en je thuisfront interessant zijn. Daarnaast worden we soms ook gevraagd om bij diverse specifieke activiteiten herkenbaar aanwezig te zijn; op deze wijze wordt vaak een waardig tintje gegeven aan die momenten. Op deze website zullen we je op de hoogte houden van al ons nieuws en voortgang van allerlei activiteiten.
 
We willen je ook graag persoonlijk op de hoogte houden van wat we doen en bieden! Indien je dat op prijs zou stellen kun je vriend van de SVO worden. We vragen daar een bijdrage voor van €30.- per jaar, om zo de eerste sapjes en hapjes bij de diverse activiteiten te kunnen bekostigen, maar ook tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten voor jullie te organiseren. We zetten ons ook in om subsidies te krijgen voor onze Stichting, zodat we mogelijk nog veel meer kunnen doen voor erkenning en waardering!
 
En als laatste: je hoeft natuurlijk nergens aan mee te doen; je kan ook gewoon alleen vriend worden als het doel je aanspreekt maar er verder niets mee wilt. Of kom gewoon een keer naar een veteranenmiddag (en daar ben je altijd welkom, ook als je geen vriend van de SVO bent, maar natuurlijk wel veteraan ;-)).
Klik op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan 
www.veteranenoldenzaal.nl